Isteri Kedua Saya Memang Jenis Dengar Kata, Tak Pernah Keluar Kenyataan Apa Pun, Kata Syamsul Yusof

0

 Syamsul Yusof, 39, seorang pengarah filem terkenal, telah mengumumkan bahawa beliau akan menuntut Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) sebanyak RM10 juta kerana mendakwa Jawi telah membuat kenyataan palsu bahawa beliau telah berkahwin kali kedua.


Syamsul kemudian memberikan penjelasan lanjut mengenai tindakan saman beliau itu.


@ohbulanofficial Sebab Syamsul Yusof ingin menyaman JAWI dan perjelaskan isu yang sedang hangat diperkatakan. #ohbulan #fyp #sembangentertainment #punca #syamsulyusof #saman #jawi #pressconference ♬ original sound - OHBULAN!Menurut Syamsul, dia berkahwin pada 6 Januari 2023 dengan Ira Kazar di Thailand dan mereka telah mendaftar perkahwinan di Malaysia selepas itu. 


Ujar Syamsul, dakwaan dia sudah berkahwin sebelum tarikh tersebut adalah tidak benar sama sekali.


Kenyataan yang dikeluarkan semua tidak benar dan ianya satu fitnah. Isteri saya semua kata saya dah kahwin. Oleh sebab itu saya tetap nak saman.
Terlalu banyak perkara lain yang dibangkit oleh Sarah dan tidak benar. Takkan saya nak tunjuk bukti walaupun benda itu betul. 


Selama ini siapa saja yang mengatakan pasal saya. Saya rasa mereka tak perlu tahu kebenaran itu.


Tambah Syamsul, dia mahu menjernihkan keadaan. Jelasnya lagi, dakwaan Ira Kazar datang ke set penggambaran pun tidak benar.
Saya minta maaf. Isteri kedua saya memang dengar kata saya. Dia tak pernah bawa keluar kenyataan apa pun. Kalau ada pun sikit sahaja. Pasal Ira buat akaun palsu. Sejauh mana kebenaran itu?


Bila kita bicara pasal akaun palsu susah nak buktikan. Ibu saya, ayah saya menganggu. Sekali lagi anda yakin isteri kedua saya yang buat. Bukan saya nak ‘back up’ Ira. Cuma sejauh mana kebenaran.


Sumber : Ohbulan

Tags

Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)