Header Ads

Sejak jadi Abang H, saya perasan ramai wanita tawar diri ajak kahwin, kata Afieq Shazwan

Selepas berjaya membeli sebuah kereta jenis Honda Civic RS, pelakon dan penyanyi Afieq Shazwan berkata dia menerima banyak mesej daripada peminat.

Memetik mStar Online, pemuda berusia 25 tahun itu berkata ada peminat yang memakainya semata-mata mahu mengajaknya berkahwin.

Afieq Shazwan mendedahkan dia menerima banyak mesej daripada peminat selepas membeli kereta baharu jenama Honda Civic FE.

Bukan itu sahaja, Afieq atau Mohammad Shafieq Shazwan Zamros, 25, turut memberitahu ada peminat memaaki semata-mata mahu ajak berkahwin.

“Ada, DM maaki, DM maaki yang macam... eh kau tak nak aku jadi isteri kau ke?

“Ada juga yang macam aku nak masuk minang kau ni simple je aku nak bagitahu kau aku suka kau.

“Saya hanya baca saja tapi ada beberapa DM tu saya like ada juga yang DM untuk berkenalan ada DM yang kata ambil sayalah jadi isteri awak,” katanya kepada mStar.

Selain kereta Honda Civic FE, Afieq juga memiliki kereta Proton Saga dan dua buah motosikal berkuasa tinggi.

Terima kasih kepada tuan editor/wartawan , Sumber Artikel : mStar Online

No comments:

Powered by Blogger.