Header Ads

Awak tahu apa yang lucu, di bulan Ramadan semua nak jadi Muslim yang terbaik, kata Sarah Hildebrand

 


Agak lama tidak dengar perkembangan terbaru dari pelakon terkenal Sarah Hildebrand. Kalau tidak silap admin, kali terakhir dia dikecam kerana tindakannya yang membuka tudung.


Baru-baru ini viral sebuah video di media sosial yang memaparkan pelakon kacukan itu sedang marah-marah dan mencarot di insta story.


Menerusi video itu, Sarah dikatakan benci melihat sesetengah umat Islam secara tiba-tiba menjadi baik dan berpusu-pusu melakukan kebaikan di bulan Ramadan.“Awak tahu apa yang lucu, di bulan Ramadan semua nak jadi Muslim yang terbaik. NO!” katanya.


Katanya lagi, janganlah hanya jadi alim dan baik di bulan Ramadan sahaja. Malah, Sarah turut menyeru kepada mereka yang nak melakukan kebaikan buat sahajalah dan jangan pedulikan orang lain.


“F**k you! Dan kalau awak attack orang lain, f**k you too! Leave people alone, let them do watever f**ck they want. Just f**k off. Jangan jadi busybody, because it is f**king annoying, f**king irritating!” katanya.

Menjenguk di ruangan komen, ada bermacam pendapat dari netizen. Ada yang bersetuju dan ada yang tidak sependapat dengan pelakon cantik itu.Tidak dapat dipastikan mengapa Sarah secara tiba-tiba marah-marah. Apa pun kita doakan yang baik-baik sahaja sempena bulan Ramadan ini.
 

SUMBER  CARI FORUM

No comments:

Powered by Blogger.