Carikan Da’i, Pendakwah Yang Utamakan Allah Untuk Saya, Kata Isteri Hafidz Roshdi

0

 Menyusuli kisah kemelut rumah tangga antara pelakon Hafidz Roshdi dan isterinya, Nurul Shuhada, banyak pihak telah memberikan perhatian dan simpati kepada nasib yang menimpa ibu kepada dua orang anak tersebut setelah mendakwa dicederakan oleh suaminya.


Sejak peristiwa itu, setiap perkongsian oleh Shuhada di media sosial pasti menjadi tumpuan orang ramai, walaupun kadang-kala hanya merupakan gurauan semata-mata.


Baru-baru ini, Shuhada telah memuat naik sebuah foto di mana dia kelihatan cantik dan menawan dalam busana serba putih, sambil menyertakan kapsyen yang menyatakan dirinya bagaikan seorang bidadari.
Shuhada turut menggunakan lagu Doaku Untukmu Sayang nyanyian asal Wali Band sebagai bunyi latar pada hantaran tersebut.Namun, apa yang lebih menjadi perhatian adalah komen yang ditinggalkan oleh Shuhada kepada seorang pengikutnya berseloroh meminta mencarikan dia seorang pendakwah untuk dijadikan jodoh.
Komen Shuhada itu dibalas oleh individu berkenaan dengan mengatakan pasti akan ada jodoh terbaik buat Shuhada. 


Sebelum ini, Shuhada mendedahkan dirinya hamil dan usia kandungan sudah pun memasuki minggu. Shuhada berkata tindakannya berkongsikan mengenai berita kehamilan itu untuk mengelakkan fitnah.

 


Sumber : Rotikaya

Tags

Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)