Header Ads

Saya sudah lali dikecam sebab berimej mencoIok mata, kata Sabronzo (Dolla)

 


Seringkali dilihat upload gambar berimej mencoIok mata, penyanyi Sabrina Rusli yang merupakan ahli kumpulan Dolla akui lali dengan komen dan kecaman netizen tentang penampilannya.


Mesra dengan panggilan Sabronzo, 26, dia berkata apa yang dilihat netizen adalah imejnya sejak dulu sebelum bergelar selebriti.


"Saya dah biasa dengan komen-komen macam tu. Kalau fasal pakaian... memang begini cara saya berpakaian sejak dulu.


"Saya hanya kekalkan identiti yang sama sejak dulu. Tak ada yang berubah.


"Bagi saya jangan judge 100 peratus daripada imej seseorang. Kalau tak suka dengan dress up saya takkan saya nak paksa mereka support saya," katanya kepada mStar.


Ujar Sabrina, setiap orang mempunyai cara dan perjalanan hidup masing-masing dan dia memilih untuk mengenakan imej sebegitu.


Namun katanya dia tidak menolak sebarang kemungkinan untuk berubah atau sekurang-kurangnya mengurangkan imej sekksi pada masa akan datang.


"Iya la, moving forward setiap orang ada perjalanan sendiri dalam hal agama.


"Saya berpakaian seperti biasa saja. Namun pada masa depan apa sahaja boleh terjadi... just follow the flow.


Dalam pada itu bercerita tentang karier seni, Sabrina berkata dia mula aktifkan dalam dunia lakonan.


Dia yang baru menghabiskan penggambaran filem Pulau itu mengakui teruja dengan penglibatannya dalam dunia lakonan.


"Pengalaman Pertama berlakon filem Pulau.. sebelum ni dengan telemovie Dolla.


"Ada la rasa kekok sikit sebab benda ni memang lain daripada singing dan dancing.


"Saya banyak dapat nasihat daridapa pelakon lain dan team untuk membawa watak dalam lakonan saya. InsyAllah kalau saya nak fokus berlakon saya kena brush up bakat saya," ujarnya.

Sumber : mStar Online

No comments:

Powered by Blogger.