Header Ads

Bila nak guna kita, terhegeh-hegeh pula.. Ada hati ek order kita, kata Rita Rudaini

 


Baru-baru ini perkongsian pelakon Rita Rudaini menjadi perhatian ramai apabila mendedahkan ada menerima tawaran daripada sebuah stesen televisyen bagi tujuan promosi.


Menerusi entri itu, Rita turut meluahkan rasa pelik apabila diberikan tawaran tersebut sedangkan masih belum menerima suntikan vaksin lagi.


Bagaimanapun, Rita enggan menerima tawaran berkenaan kerana enggan menjadi punca kes Covid-19 serta membahayakan nyawa orang lain.Malah, Rita turut menegaskan dia tidak akan menerima sebarang kerja baik online atau offline kerana tidak mahu dituduh menjadi penyebab punca kenaikan kes.


Dalam pada itu, Rita sempat menyindir stesen televisyen berkenaan kerana tidak berfikir panjang sebelum membuat keputusan.


“Tu laaa… Lain kali pikiaq panjang-panjang, pikiaq cerdik-cerdik sebelum buat apa-apa keputusan… Pastu bila nak guna kita, terhegeh-hegeh pula.. Ada hati ek order Rita Rudaini. Lain kali jangan BODOH SOMBONG,” tulisnya.


Terdahulu, Rita mengakui tidak kisah namanya digugurkan daripada mana-mana drama termasuk drama 100 episod kerana belum mengambil vaksin.

Sumber : ROTIKAYA


No comments:

Powered by Blogger.