Header Ads

Hilang 500k Followers Sekelip Mata, Remaja Viral Video “Paksa Netizen Tidur” Sedih Akaun TikTok Kena Padam

 


Seorang remaja lelaki yang tiba-tiba menjadi popular selepas viral videonya di media sosial yang memaparkan aksi Hafiy yang mengajak followers media sosialnya untuk tidur dengan cara yang manja.


Meskipun perkongsian yang dibuat oleh remaja tersebut hanyalah untuk tujuan hiburan semata-mata, namun ada segelintir netizen yang kurang senang dan meluat dengan aksi remaja lelaki berkenaan.


Menerusi laporan dair gulapop, remaja tersebut meluahkan rasa sedihnya apabila akaun TikTok miliknya yang mempunyai 500,000 pengikut hilang sekelip mata berikutan ramai yang membuat ‘report’ dan dikatakan melanggar garis panduan aplikasi itu.


@hafiyemok_
#SHOULDBEME THANKS UNTUK 500K TIKTOK MUNGKIN REZEKI ACC NIY 1M #FYP #HAFIYYEMOK


MENERUSI SATU AKAUN BARU, REMAJA BERUSIA 17 TAHUN ITU MEMUAT NAIK SATU VIDEO SERTA MEMINTA SUPAYA MENGIKUTI AKAUN TERBARUNYA ITU SERTA BERHARAP BOLEH MENCAPAI 1 JUTA PENGIKUT SELEPAS INI.

PERKONGSIAN HAFIY ITU MENDAPAT PELBAGAI REAKSI DARIPADA NETIZEN YANG TURUT TERKEJUT APABILA AKAUN TIKTOK MILIKNYA DI BANNED.


MALAH ADA YANG MEMPERSOALKAN MENGAPA PERLU REPORT SEDANGKAN KANDUNGAN VIDEO REMAJA ITU TIADA PERKARA TIDAK BAIK. KATA NETIZEN LAGI, MEREKA YANG BERBUAT DEMIKIAN PASTI DENGKI DENGAN JUMLAH PENGIKUTNYA YANG RAMAI.
SUMBER: TIKTOK HAFIY

Artikel dari : GULAPOP

No comments:

Powered by Blogger.