Header Ads

Video Marissa Dania jadi bualan netizen, keayuan persis Abby Abadi semasa remaja

 


ANAK perempuan pelakon Abby Abadi dengan bekas suaminya, Norman Hakim iaitu Marissa Dania Hakim sentiasa menjadi perhatian di laman sosial.


Perwatakan Marissa yang sopan dan lemah lembut itu membuatkan dia kelihatan lebih matang dari usia sehingga mendapat pujian netizen.Mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi bukan?


Anak Dara Norman hakim ini kini semakin meningkat dewasa dan cantik sering menjadi tumpuan netizen menerusi perkongsiannya menerusi Instagram dimana anak perempuan Norman Hakim ini juga sering membuat review tudung di Instagram dan sebagainya dan satu posting terbaharu Marissa Dania ini pula membuatkan dia sekali lagi menarik perhatian ramai.


Ruangan komen di posting mencetuskan Marissa Dania menerima ratusan reaksi memuji kecantikan dirinya yang tidak jemu dipandang netizen.

 

Malah ujar peminat ibunya pula, Marissa Dania saling tak tumpah cantik seperti Abby Abadi ketika muda dahulu sehinggakan video dikongsikan anak selebriti berusia 15 tahun ini menerima ribuan tanda suka.


video Marissa Dania itu mengundang netizen terpegun melihat  sehingga rakaman video yang dimuat naik itu mendapat ribuan tontonan daripada peminat dan pengikutnya.


“Cantik sangat awak ni…”Sumber : HCL

No comments:

Powered by Blogger.