Header Ads

(VIDE0) 30 pawang Indonesia 'ajar' lsraeI hantar 1 juta jin dan roket ghaib

 


Umum tahu apa yang sedang berlaku antara rakyat PaIestin dan rejlm ZlONlS yang semakin hari semakin 'panas' apabila kedua-dua belah pihak saling berbaIas sera.ngan B0M dan R0KET.


Baru-baru ini viral satu video di media sosial yang telah dimuat naik oleh seorang youtuber yang memaparkan satu video yang boleh dianggap lucu dan tidak masuk akaI.Perkongsian video yang telah dimuat naik oleh Kang Ujang Busthomi Cirebon, dia berkongsi cerita sokongan ‘luar biasa’ dilakukan oleh bomoh di Indonesia dalam membantu PaIestin meIawan lsraeI.


Untuk pengetahuan anda, Kang Ujang Busthomi atau lebih dikenali sebagai Ustaz HM Ujang Busthomi merupakan seorang pendakwah bebas yang terkenal di Indonesia.

Difahamkan, baru-baru ini dia ada berkunjung ke salah satu kawasan di Indonesia untuk menyaksikan ritual para bomoh menghantar sihir dan roket ghaib ke lsraeI.Kata Kang Ujang, dia menerima undangan daripada sekumpulan bomoh terbabit untuk melihat ritual berkenaan.


Ketika YouTuber ini bertanya apakah yang sedang dilakukan oleh mereka, wakil bomoh terbabit menyatakan bahawa mereka mewakili bomoh nusantara mahu membantu negara Palestin.


Bomoh terbabit memaklum mereka berniat menye.rang Zl0NlS secara ghaib dengan sihir tersebut dijangka mengambil masa selama 2 hari untuk sampai ke sana.. Tambahnya lagi, para bomoh juga turut menghantar jin untuk menjaga PaIestln daripada dibediI b0m rejlm lsraeI.

SUMBER : GULAPOP

No comments:

Powered by Blogger.