Header Ads

Suami Elizabeth Tan tak kisah lelaki komen Iucah di media sosial isterinya

 


Elizabeth Tan, satu nama yang sudah lama meniti dibibir lelaki Malaysia kerana sikapnya yang mesra dan suka melayan karenah peminatnya.


Namun pada bulan Mac yang lalu, satu mimpi nge.ri kepada peminatnya apabila selebriti cantik ini mengakui dia sebenarnya sudah pun berkahwin selepas heboh di media sosial gambar perkahwinannya dengan seorang ahli perniagaan, Jim.

Menerusi petikan dari OhBulan , pasangan ini dikatakan tinggal berasingan selepas berkahwin dan hanya berjumpa bila perlu sahaja. Menurut Elizabeth, mereka telah membuat perjanjian sedemikian sebelum berkahwin lagi. Lantaran itu ramai peminat yang mahu mengenali gerangan jejaka yang telah berjaya memikat hati penyanyi kegemaran ramai ini.


Baru-bari ini, menerusi laman sosialnya Elizabeth ada memuat naik satu video yang memaparkan dia menjawap 15 soalan yang diberikan oleh netizen.


Dan jawapan yang paling tidak disangka apabila suaminya dengan steady je menjawap dia tidak kisah langsung dengan komen-komen Iucah yang diterima Elizabeth.


Saya bagi korang komen apa korang nak, komen lucah ke.. saya tak kesah. saya bukan jenis orang yang cemburu.


Menjawab soalan peminat, Elizabeth dan suami mengakui mereka berdua tidak terkesan dengan komen berbaur Iucah yang ditinggalkan oleh pengguna media sosial.
Elizabeth dan suami menjawab soalan peminat mengenai anak. Jelas mereka berdua mempunyai anak bukan keutamaan pada ketika ini.


Kalau you dapat anak, kehidupan selepas ini bukan mengenai korang berdua lagi. Ada anak bukan benda yang murah, kita kena fikir semua benda terutamanya kewangan dan macam-macam lagi. Kami sekarang pun tak duduk sama.


Namun Elizabeth sempat berseloroh mahukan anak mungkin lima atau enam tahun lagi sebelum suaminya mencelah dua atau tiga tahun lagi.


Sumber 1: Elizabeth Tan 

Sumber 2 : OhBulan

No comments:

Powered by Blogger.