Header Ads

Neelofa asyik ulang kesalahan sama, Netizen harap PU Riz jadilah suami sebenar, tegur dan tegas sikit pada isteri

 


Jika sebelum ini, Neelofa dan keluarganya telah dikenakan kompaun RM60,000 kerana telah meIanggar SOP ketika menganjurkan majlis perkahwinan dan seterusnya menyaIahgunakan permit rentas negeri di Langkawi.


Belum pun reda isu tersebut, nama pasangan terkenal kembali menjadi pendebatan dikalangan netizen apabila mereka berdua didakwa merentas negeri ke Nilai pula hanya untuk membeli karpet.

Netizen dakwa PU Riz tak tegur isteri?


Difahamkan, isu tersebut mula menjadi bualan selepas Neelofa memuat naik video di IG Story menunjukkan dia dan suami berada di sebuah kedai karpet yang dipercayai terletak di Nilai 3, Negeri Sembilan. Dalam video tersebut juga memaparkan seorang pekerja sedang mempromosikan kedai karpet mereka.

Menerusi laporan dari portal OhBuIan, Hal ini secara tidak langsung menimbulkan rasa kurang senang dalam kalangan netizen. Malah, mereka juga tertanya-tanya adakah Neelofa tidak serik sedangkan dia baru sahaja dikenakan kompaun atas kesalahan menggunakan kebenaran merentas negeri. 

Tidak terhenti di situ, ada dalam kalangan mereka turut mengkritik suami Neelofa iaitu PU Riz  tidak menjalankan peranannya sebagai seorang suami. Mereka turut mengecam PU Riz dengan menud0hnya tidak tahu mendidik dan menegur isterinya meskipun wanita itu sudah berulang kali melakukan kesalahan yang sama.

‘Besar sungguh dugaan PU Riz’
Sumber : Twitter via OhBuIan

No comments:

Powered by Blogger.