Header Ads

Elly Mazlein tergamam tidak terkata dengar pengakuan 'BERANl MATl' gadis muda ini yang bangga skandaI dengan 5 orang suami orang

 


Jika kita mengikuti facebook page kisah rumah tangga, banyak masalah rumahtangga yang sehingga cerai-berai ini melibatkan kehadiran orang ketiga. Perkara ini bukan berlaku pada pasangan yang telah lama berkahwin namun usia perkahwinan yang baru setahun jagung pun ada diduga dengan isu orang ketiga ini.


Baru-baru ini, dalam program bual biacara iaitu borak keIamin yang dikendalikan oleh Elly Mazlein dan Awal Ashaari telah menarik perhatian ramai netizen.Episod kali ini telah menjemput seorang gadis muda yang dengan bangga mengakui dan mendakwa sehingga kini sudah menjalin hubungan dengan suami orang sebanyak lima kali.


Borak Kelamin merupakan sebuah program berkonsepkan perbincangan mengenai isu-isu rumah tangga termasuklah masalah dalaman suami isteri. Program tersebut telah menjemput seorang gadis yang telah mendakwa dirinya menjalin hubungan dengan suami orang sebanyak lima kali.


Tanpa penonton melihat wajah, dia telah mengaku tidak bersalah menjalin hubungan skandaI dengan suami orang memandangkan lelaki-lelaki tersebut yang memulakan langkah awal terlebih dahulu.

Dalam episod kali ini dapat dilihat reaksi wajah Elly Mazlein dan Awal Ashaari yang kelihatan seakan tergamam dan terkejut bilamana mendengar pengakuan gadis tersebut yang akan berterusan dengan berskandaI dengan suami orang sehinggalah dia merasa puas.


This is my kali kelima saya berskandaI dengan suami orang. Dia yang start kot. Dia yang gatal. Kenapa saya kena rasa bersalah. Dia yang bagi saya duit. Dia yang mulakan, bukan saya. Buat masa ni saya tak terfikir nak kahwin ke. Saya mungkin akan macam ni sampai saya betul-betul puas.
Sumber: Nadjwaa Nasaruddin, Elly Mazlein

No comments:

Powered by Blogger.