Header Ads

Deejay otai guna minyak pengasih rembat isteri orang?

 


Walaupun kita sekarang hidup di dunia yang serba canggih tapi masih ada segelintir manusia pelik yang masih mengamalkan ajaran ilmu hitam dan tergamak buat apa saja untuk memenuhi tuntunan dan kehendak naf,su yang tidak pernah puas.


Memetik perkongsian dari seorang forumer cari yang menggunakan nama Girl-N-Roses, dia mengisahkan tentang seorang deejay otai yang telah menggunakan minyak pengasih untuk 'rembat' isteri orang.ceritanya begini...

kisah panas yang aku dengar semalam semasa berbuka...kisah mengenai sepupu aku


sepupu aku cerita dia baru lepas berce.rai dengan bini dia. Mereka dah kahwin lama kut..anak sulung pun rasanya baru habis SPM..Sedih aku dengar...bini dia lari masa anak tengah ambil SPM.


Mulanya DJ ni jual produk..bini dia contact untuk beli produk tersebut. Selepas dari situ DJ tersebut dan bini dia saling berhubung. Hampir sebulan berhubung..bini dia jadi tak keruan. Akhirnya bini dia packing baju dan lari ikut DJ tersebut. DJ tersebut mengarah dan memberi arahan kepada bini sepupu aku ni..apa nak buat...bini dia akan jadi pak turut.   



Rupanya bini dia dah terkena minyak dagu, minyak pengasih dan manl gajah. Bini dia asalnya seorang yang bergaya..tapi selepas bersama DJ tersebut , bini dia seperti tak tentu arah..selekeh ,mata jadi hitam legam, muka  dunggu seperti ma.yat. Wajah memang kusam giIer. 

Yang menyedihkan  segala kemahuan DJ tersebut bini dia tunaikan tanpa sebarang bantahan.Padahal bini dia ni seorang yang particular bab duit ringgit..Puluhan ribu wang dikikis oleh DJ tersebut. Pada mulanya laki dia dapat hidu satu transation atas nama DJ tersebut di transfer sejumlah RM 10,000. Bini dia kata konon dia melabur untuk satu projek DJ tersebut. Sebab duit bini , so laki dia tak nak campur tapi still curiga.


bermula dari RM10 ribu ianya terus naik , naik dan naik.Rupanya bini dia tak sedar apa yang berlaku.  Memang DJ kepa.rat ni akan gunakan ayat meraih simpati untuk ki.kis duit bini dia..dan bini dia jadi lemah. Tapi DJ haprak ni seorang yg panas  baran. Dia layan bini sepupu aku mcm apa je..siapa pakej makl hamun, herdik ..jerit. Pun bini dia sayang separuh nyawa.


Sampai satu tahap , bini minta ce.rai. Selepas berce.rai dia mmg ikut segala telunjuk DJ ni.  Buat apa semua rujuk ke DJ ni. Duda dia sekadar memandang dari jauh. Bayangkan sepanjang bini dia bersama DJ ni berat turun sampai 12kg. Sebab bini dia bila duduk saja-saja  tak buat apa akan scroll segala gambar dia ni dari pagi sampai ke malam sambil tunggu DJ ni msg. Memang anggau separuh nyawa..makan minum tak tentu arah.  Masalahnya mereka tak kawen...kononnya teman tapi mesra.


sepanjang bersama DJ ni , janda sepupu aku dipak.sa oral sek.s meIayan naf.su sera.kah DJ otai ni.



Bila menyedari janda dia ada something wrong. Sepupu aku minta bantuan  pakar perubatan tradisional untuk tengokkan janda dia. Rupanya janda dia dah terkena minyak dagu, minyak pengasih dan ma.ni gajah. Punya power minyak yang DJ ni calit, hantar ..kirim bagai sampai janda dia serupa ma.yat hidup. Hasil dari berubat dengan pakar..3 minyak ni berjaya dikeluarkan. Janda dia sedar dalam keadaan terpinga-pinga tak sedar apa yang berlaku. Bila tunjuk semua...terkejut janda dia tengok duit yang dia transfer...barang2 yang dia beli kt DJ ni bukan murah. Tapi  nasi dah jadi bubur.


DJ ni masih rancak dengan aktiviti dia mengayat bini orang yang dia lihat punya potensi untuk dia balun.Sebelum ni pun rupanya ramai mang.sa tapi tak ada yang berani nak dedahkan sebab maIu.


Akhir kata dari aku...sempena bulan ramadhan yang mulia ni..wahai DJ otai  yang ramai peminat...sedarlah kau pun ada anak pompuan ...ada bini..bini pertama kau dah lari..bini sekarang pun dengar ada masalah tapi belum berce.rai katanya. doa orang terania.ya itu Allah perkenankan...orang punyalah hormat kau..sembang bab agama dalam radio bukan main bro...kalau buka topik..macam bagus nasihat orang bab kasih sayang lah...unsur syi.rik lah...


DEEJAY OTAI aka Legend...kau patut muhasabah diri...kenapa nasib kau macam tu...buat bisnis sentiasa melingkup...modal atas angin...rem.bat duit orang...mengaku hasil usaha sendiri...patutlah kau pergi stesen radio mana pun sentiasa bermasalah..nama kena black.list ...dengan orang semua pemberian untuk kau...

kereta memanjang rosak...insaf-insaflah bro...kesenangan atas airmata orang lain tak akan berkat... kalau petik nama kau memang satu malaysia tak kan percaya punya...sebab kau sentiasa layan peminat macam sahabat lah konon...puuiiii...bagus lagi DJ muda yang terjerit terlolong buat lawak hambar gelak sendiri...tapi tak menipu orang..tak aniaya orang...sebab tu mereka semua hidup senang...kau sampai ke tua merempat...bawa diri ke sana ke mari harap belas ikhsan orang...


semoga anak pompuan kau tek terima nasib mcm bini2 orang yang kau balun tu...

Sepupu aku simpan semua bukti seperti gambar janda dia dgn mangkuk ni...statement bank yang ditransfer ke mangkuk ni..mssg masa janda dia belum sedar banyak dah delete...tapi ada je bukti2 bergambar semua tu..  


SEKIAN...KISAH PANAS DIPETANG JUMAAT...     


Menjenguk di ruangan komen forum tersebut tidak dapat dipastikan siapakah deejay otai yang dimaksudkan oleh penulis.




Korang rasa siapa ye? walau siapapun deejay tersebut, diharapkan agar cepat-cepatlah bertaubat.Besar dosanya meruntuhkan rumahtangga orang ni..

Penafian : Gambar yang digunakan hanyalah sekadar hiasan semata-mata

Sumber : Girl-N-Roses via forum cari

No comments:

Powered by Blogger.