Header Ads

(VIDEO) Sebab kenyataan berbaur 'Angkuh' isu rentas negeri, Netizen mahu B0lK0T Neelofa dan produknya?

 


Seperti yang kita sedia maklum, semalam selebriti terkenal dan juga usahawan berjaya Neelofa sudah tampil memberikan kenyataan rasmi berkenaan isu rentas negeri ke Langkwi bersama dengan suami, PU RIZZ pada minggu lepas.


Ini bagi menerangkan keadaan sebenar kepada netizen yang mempertikaikan tindakan usahawan tersebut yang dikatakan pergi ke Langkawi untuk berbuIan madu walaupun sudah diterangkan Neelofa dan suami ke Langkawi atas urusan kerja.


Dia meminta ruang daripada orang ramai supaya dapat menyelesaikan sendiri hal tersebut dengan pihak berkuasa. Malah menjelaskan tidak semua maklumat perlu dikongsikan kepada umum.


Dalam pada itu, Neelofa turut berterima kasih kepada netizen yang telah memberikannya promosi kepada nya sehingga ditawarkan untuk membuka lebih dari satu cawangan francais produk minuman terkenal itu.


“SEBENARNYA SETELAH BENDA INI TERJADI(TULAR), KESAN DARIPADA PUBLIC (NETIZEN) MALAH KITA DITAWARKAN UNTUK MEMBUKA LEBIH DARIPADA SATU CAWANGAN”


“DAN TERIMA KASIH JUGALAH KEPADA ANDA SEMUA YANG MEMBERI FREE MARKETING (PROMOSI PERCUMA) KEPADA SAYA DAN MEMBERI REZEKI KEPADA SAYA” KONGSINYA LAGI


Namun, sebahagian daripada kenyataan Neelofa itu menimbulkan rasa kurang senang netizen memandangkan ayatnya yang kelihatan angkuh.

Susulan kenyataan tersebut, nama Neelofa kembali trending di laman Twitter. Segelintir daripada mereka beranggapan kenyataan Neelofa seperti terlalu angkuh dan tidak teragak-agak untuk membo.ikot figura ini dan produk keluarannya.

Artikel dipetik dari beautifuInara dan murai

No comments:

Powered by Blogger.