Header Ads

(VIDEO) Perubahan Ketara Fizikal Ismail Izzani Semakin Fit Dan Sado Dipuji Ramai Gadis, Ramai Yang Tak Keruan Bila Tengok..

 


Baru-baru ini penyanyi dan pelakon remaja, Ismail Izzani ada memuat naik satu video berkongsikan aktivitinya di gimnasium. Video tersebut telah menarik perhatian ramai netizen terutamanya anak gadis yang kini rata-rata jatuh cinta apabila melihat imej terkini ismail yang tampil segar dengan badan sado dan fit.


Menerusi video pendek tersebut, Ismail Izzani berkongsi dari mula perjalanan dan rutinnya di gimnasium sehingga berjaya mendapatkan tubuh badan yang ideal. Kalau dilihat memang ketara perubahan yang ditunjukkan oleh penyanyi berbakat ini. Difahamkan, Ismail turut mengambil makanan tambahan iaitu protein bagi membantu menambahkan berat badanya.Bahkan, jika dilihat menerusi ruangan komen rata-rata netizen turut memuji perubahan fizikalnya yang disifatkan sebagai body goals. Memang terbaik lah Mail! Tidak berakhir di situ, ramai juga yang turut teruja melihat penampilan barunya ini.


Hard work pay off


Motivation!


Wow amazing!


Padu Mail


Keep the momentum!


Video penuh:

Melihat diruangan komen, apa pelbagai reaksi dan komen netizen, ada yang teruja dengan perubahan mendadak Ismail Izzani namun pada masa yang sama ada yang pertikaikan kononnya macam gambar edit sebabnya badan besar dan sado tapi kepala kelihatan kecil macam kartun.

Sumber : ig ismail izzani via OhBuIan

No comments:

Powered by Blogger.