Header Ads

(VIDEO) Bukan Sekali, Rupanya Banyak Kali Ellie Suriaty Buat! Adlin Kongsi Video Sebalik Tabir Adegan ‘ClUM Kaki’

 


Baru-baru ini viral satu video di media sosial yang memaparkan sedutan adegan dari telefilem 'Ayat Dari Langit' . Adegan Ellie Suriaty menclum kaki Adlin Aman Ramli kerana terlalu ‘taat’ dengan pemimpin yang mengamalkan ajaran sesat telah menarik minat netizen kerana

Babak berkenaan membuatkan netizen terpinga-pinga adakah kaki tersebut merupakan kaki sebenar ataupun kaki palsu.


Babak Ellie menclum kaki Adlin rupanya betul


Adlin Aman Ramlie menerusi akaun IG miliknya ahirnya berkongsi video di sebalik tabir babak tersebut yang menampakkan Ellie benar-benar menclum kaki Adlin. 

Ternyata lakonan berkenaan dilakukan secara ‘real’ dan bukannya kaki palsu! Lebih memeranjatkan adegan tersebut dilakukan beberapa kali bagi mendapatkan ‘shot’ yang terbaik.

Ayat Dari Langit mengisahkan tentang ajaran sesat yang diketuai oleh Ustaz Muiz dan isterinya. Walaupun ‘amalan’ yang diajar bertentangan dengan ajaran Islam, masih ada segelintir kumpulan yang percaya dan taksub dengan pemimpin yang dikatakan mempunyai pelbagai kelebihan itu.Melihat diruangan komen, rata-rata netizen terkejut seakan tidak percaya babak tersebut sebenarnya wujud dan ramai yang ingat Ellie menclum kaki suaminya ataupun paling tidak kaki patung.


Walaupun ramai yang mengecam dan terkejut namun ada segelintir netizen yang memuji kesungguhan Ellie dalam menjayakan watak yang dibawanya dan bukan semua orang boleh memberi komitmen seperti yang dilakukannya sekarang.

Kredit : OhBuIan


No comments:

Powered by Blogger.