Header Ads

Diminati semua kaum tak kira usia, tiada kontroversi murahan hanya bakat dipertaruhkan, netizen mahukan Bell Ngasri diberi anugerah ataupun pangkat Datuk

 


Siapa yang tidak kenal dengan Bell Ngasri? Pelakon hebat yang sudah sekian lama menghiburkan kita semua dari dia masih kanak-kanak hingga kini.


Jika dulu dia lebih dikenali dengan watak antagonis tetapi kini dia semakin menyinar dengan watak komedi.Orangnya sungguh hebat, bagilah apa saja watak pasti dia berjaya bawa dan hayati sepenuhnya.


Baru-baru ini, wartawan utusan online iaitu cik Bunga berkesempatan untuk menemu bual pelakon hebat ini yang masih kekal remaja dan tidak dimamah usia.


Sebetulnya, memang sudah lama berhjat nak temu bual pIakon ini.


Jadi bila baru-baru ini dapat peluang itu, rasa macam satu hajat sudah tercapai. Ternyata memang orangnya sangat smpoi.


Sempat juga dia berseI0roh di c0rong telefon ‘ada byaran tak ini? Bell Ngasri memang suka duit-duit ini’. Mjurlah dia bergrau saja, kalau tak, terkeddu juga Cik Bunga.


Cik Bunga h0rmati Bell ini kerana dia tak ada pun goslp-goslp Iiar. Walhal, dia bukannya tak popuIar. Lagi satu, Cik Bunga peIik juga, walaupun dia berIakon hebat, bawa wtak apa pun boleh termasuklah beraksi komedi, kenapa dia macam tak pernah diangkat dalam dunia hlburan untuk anugerah-anugerah tertntu dalam lndustri?


Soalan itu juga timbuI dalam kIangan pemlnatnya yang selama ini melihat perkmbangan kerjaya seni peIakon ini sejak kecil.


Rata-rata memang menghrapkan Bell menang sebarang anugerah kerana Iakonannya sentiasa menjadi dan meIekat di hati penonton.


Malah, beberapa tahun kebIakangan ini juga namanya semakin diknali dan diketngahkan untuk program-program teIevisyen mahupun pr0jek drama atau telefilem. Jranglah orang tak akan ambil dia. Mesti ON saja.Cik Bunga harap suara-suara peminat yang mahukan Bell menang sebarang anugerah dapatlah didngari oleh warga lndustri. Tak akanlah nak tunggu dia tiada baru nak beri anugerah ye tak? Begitulah lazlmnya, hairan juga kita.


Kalau tak nak bagi anugerah Iak0nan, beri gelaran Datuk pun boleh atas smbangannya sebagai seorang penghlbur sepanjang zaman. Kenapa tidak bukan ?


Tak apa Bell, janji Bell sentiasa mnang dan juara di hati peminat dan msyarakat. Yak Yak Yeay.Sumber : Utusan

No comments:

Powered by Blogger.