Header Ads

(VIDEO) Bukan sahaja perIekeh Islam tapi turut mengaku MURT4DKAN wanita Muslim untuk dijadikan isteri

 


Kita sepatutnya bersyukur kerana hidup di satu negara yang saling hormat menghormati walaupun tinggal dengan pelbagai bangsa dan agama. Inilah rahsia kenapa negara kita tidak seperti negara lain yang seringkali berlaku masalah.


Baru-baru ini viral dua video mengenai seorang lelaki yang dikatakan telah memperIekehkan agama Islam dan yang paling membuatkan ramai orang m4rah apabila dia dengan bangganya mengaku sudah memurt4dkan wanita muslim untuk dijadikan isteri.


Ohhhh!! baru kau nak minta maaf setelah Bapak² Polis nak pergi ketuk kau punya rumah, sebelum ni bukan main kau hina agama kami dan sembang kari kau berjaya murtadkan wanita Islam yang sekarang jadi isteri kau dan ajar orang lain cara nak murtad wanita Islam…Jom tonton video yang bagaikan mencarik-carik hati setiap penganut Islam ni,…Sebelum orang buat repot p0lis dan video dikec4m hebat oleh netizen Muslim, cakap bukan main berIagak lagi tapi bila nak kena kutip dengan p0lis, tahu pulak minta maaf…


Diruangan komen dapat dilihat rata-rata netizen mengec4m dan tidak bersetuju dengan apa yang dilakukan oleh lelaki berkenaan.

Kredit; Anak-Anak Pasir Puteh via haliabara

No comments:

Powered by Blogger.