Header Ads

Netizen tegur Scha Alyahya pakai seluar jeans selepas baru seminggu bersaIin

 


Umum mengetahui, selebriti terkenal Scha Alyahya telah selamat meIahirkan cahaya mata keduanya pada dua minggu yang lalu.


Baru-baru ini isteri kepada Awal Ashaari itu memuatnaik perkongsian di laman sosialnya ketika keluar rumah buat kali pertama selepas meIahirkan anaknya.

Gaya Scha yang dilihat tampil anngun ketika keluar rumah telah menarik perhatian netizen.


Difahamkan isteri kepada pengacara Awal Ashaari itu membawa anak keduanya untuk melakukan pemeriksaan di hospital. Namun apa yang menjadi bualan apabila Scha dilihat memakai seluar jeans dalam tempoh berp4ntang.


Rata-rata netizen menegur dan tertanya-tanya bagaimana Scha yang baru bersalin secara pembedahan selesa memakai seluar jeans. Malah, ada yang memberi komen agak nyeri dan seriau jika seluar tersebut bergeser dengan bekas jahitan pembedahan di perut.


Tidak mudah meIatah dengan teguran tersebut, Scha tampil menjelaskan bahawa dia memakai ‘maternlty jeans’ iaitu seluar yang dikhaskan untuk wanita hamiI.
Untuk rekod, Scha telah selamat meIahlrkan anak keduanya pada tanggal 12 Februari yang lalu di sebuah pusat perubatan swasta. 

Scha dan Awal mendirikan rumah tangga pada Mei 2012. Pasangan itu dikurniakan seorang puteri bernama, Lara Alana.


Sumber : rotikaya

No comments:

Powered by Blogger.