Header Ads

Ezzaty Abdullah MENANGlS 2 hari 2 malam sebab takot nak buat swab test

 


Lain orang lain ragam, gara-gara terlalu takot untuk buat ujlan swab test C0VlD-19, pelakon cantik manis Ezzaty Abdullah mendedahkan dia menangls dua hari dua malam apabila memikirkan tentang perkara tersebut.


Tambah pelakon itu lagi, dia bimbang kalau tidak mampu tahan kesakltan sewaktu menjaIani proses pengambiIan sampel ujian itu apatah lagi dia memang seorang yang jenis tak tahan saklt.“Dua hari dua malam nangls sebab takut. Pagi tadi pun nangls lagi. Saya memang jenis yang tak tahan saklt, malah ambil d4rah dekat jari pun boleh nangis saklt,” katanya.


Berkongsikan video melakukan swab test, Ezzaty dilihat mengglgiI ketak0tan sambil menerima sokongan daripada suami dan rakan artis.

Ezzaty berkata dia perlu menjaIani uji4n saringan sebagai syarat sebelum memulakan penggambaran. Ujarnya, dia memberanikan diri atas rasa tanggungjawab bagi membendung penuIaran C0vid-19.
“Tapi sebagai rakyat yang ingin bekerja dan akan jumpa ramai orang, saya perlu bertanggungjawab untuk buat swab test ni sebagai langkah berjaga-jaga dan memastikan saya tidak menyebarkan w4bak c0vid kepada orang lain terutama pada keluarga dan rakan sekerja.

“Tak0t or tak semua kena Ietak tepi dulu ok. Trust me, memang tak saklt pun. kalau saya jenis yang memang tak tahan saklt langsung ni pun cakap tak saklt, macam mana dengan korang?

“Alhamdulillah keputusan dah dapat dan negat!f! semoga kita semua dijauhi dari w4bak c0vid-19,” katanya.

Sumber : rotikaya

No comments:

Powered by Blogger.